PEGASUS İLE UÇANLARA OTOPARK HİZMETİ 72 SAAT ÜCRETSİZ...

Pegasus misafirlerine Sabiha Gökçen’de yeni bir otopark hizmeti daha sunmaya başladı

PEGASUS İLE UÇANLARA SABİHA GÖKÇEN’DE OTOPARK HİZMETLERİ HALA 72 SAAT ÜCRETSİZ...


Sabiha Gökçen’den uçmaya başladığı günden bu yana misafirlerine Sabiha Gökçen terminalinde yer alan otoparkında ücretsiz hizmeti veren Pegasus, şimdi de Sabiha Gökçen girişinde yer alan ve işletmesini üstlendiği yeni otoparkı ile misafirlerine ekonomik ve güvenli çözümler sunuyor. Bundan sonra Pegasus misafirleri eğer kısa dönemli uçacak-
larsa araçları için Sabiha Gökçen Havalimanı içinde Pegasus’a özel tahsis edilen otoparkı, eğer uzun dönemli uçacaklarsa ise Sabiha Gökçen ana kapı girişinde yer alan Pegasus otoparkını tercih edecekler. Hem kısa, hem uzun süreli Pegasus otoparklarında ise Pegasus misafirleri 72 saat ücretsiz otopark hizmetinden faydalanabilecek.

İki otoparktan da Pegasus shuttle’ları her 15 dakika da bir?, iç ve dış hat terminallerine Pegasus misafirlerini ücretsiz taşıyorlar.

Uygulamadan yararlanmak için Pegasus misafirlerinin uçuş biniş kartı ile otopark giriş fişini veya check-in işlemi sırasında kaşelenmiş otopark fişini Pegasus otopark yetkilisine teslim etmesi gerekiyor.

Pegasus’un uzun dönemli kalacak araçlar için 72 saat sonrası yeni otopark ücret tarifesi ise rakiplerine kıyasla oldukça ekonomik