SADECE ATLASJET YOLCULARI DİNLEYEBİLİR!



Atlasjet Havayolları, İstanbul’un groove radyosu Radio Oxi-Gen tarafından özel olarak seçilen chill-out parçalar ile, yolcularına seyahat başında ve sonunda ekstra keyifli müzik ziyafeti sunuyor.

Yolcularının rahat seyahat etmesi için sürekli olarak yeniliklere imza atan ve kısa sürede uygulamaya geçen Atlasjet Havayolları, yolcuları için şimdi de müzik yayını yapmaya başladı. İstanbul’un Groove radyosu Radio Oxi-Gen’in sadece Atlasjet yolcularına özel olarak seçtiği parçalar, enerjiyi yükselterek alışkanlık yaratıyor. Radio Oxi-Gen’in seçtiği bu eşsiz parçalar, sadece Atlasjet uçaklarında yayınlanacağı için Atlasjet yolcuları, ayrıcalıklı olmanın da keyfini çıkartıyor.

Uçakta; karşılanma, yerleşme ve uçağın kalkışına kadar olan sürede yolcular, Ambient, Jazz, Latin ve Bossa-Nova ezgileri içeren, altyapısında ruhu dinlendiren kanun ve klarnet gibi Türk müziğinin etkileşimi güçlü tınılarının da eklenip harmanlanmasıyla ortaya çıkan enerjiyle, seyahate dinlenmiş ve stresten arınmış olarak başlıyorlar.

Atlasjet yolcuları, uçuş sona erip, uçak alana indiğinde tekrar yayınlamaya başlayan müzik yayınıyla birlikte, pozitif duygularla yolculuklarını tamamlayarak uçaktan uğurlanıyorlar.