THY'de Turkish DO&CO ile kış tarifesinde yeni lezzetler

Türk Hava Yolları uçak içinde yolcularına ikram ettiği yiyeceklerde yeni seçenekler hazırladı. Türk Hava Yolları’nın, bütün dünyada ikram hizmeti veren DO&CO ile ortak kurduğu Turkish DO&CO, 2007 yılından itibaren değiştirdiği yeni ikram konseptini 2008-2009 kış tarifesinde yeni seçeneklerle zenginleştirdi. “Mutfakta Kim Var” konseptiyle hazırlanan mönülerde Türk mutfağından lezzetler sunulurken, Türk Hava Yolları’nı tercih eden yabancı yolcuların beklentilerini karşılamak amacıyla İtalyan, İspanyol, Fransız ve Asya mutfaklarından örnekler yer alıyor. Kış tarifesiyle birlikte uygulanmaya başlayan mönüler, iç hat ve dış hat seferlerde farklı seçenekler ile sunuluyor. Her hafta değişecek olan mönülerle sık uçan yolcuların farklı lezzetlerle karşılaşması hedeflendi. Türk Hava Yolları’yla seyahat eden yolcularımıza Patlıcan Kebap, Çoban Kavurma, Rigatoni, Tavuk Satay gibi menülerin yanısıra iç hat business class servislerde Çöp Şiş Dürüm, Külbastı, Pide, Etli Ekmek ve yurtdışı uçuşlarda da Safranlı Basmati Pilav, Kimçi, Bibimbap gibi dünya mutfağından seçenekler sunulacak. Mönüde sunulan Kağıtta Levrek Buğulama ise deniz kenarında, bir balık lokantasında yemek yerken hissedilen duygunun Türk Hava Yolları uçağında seyahat eden yolcularımızın da yaşamasını sağlayacak. “Mutfakta Kim Var” konseptiyle hazırlanan mönü kartları, dış hat uçuşlarda business class servisin yanısıra ekonomi sınıfta yapılan servislerde de dağıtılacak ve tüm yolcuların mönüleri daha rahat takip etmesi sağlanacak. Mutfakta artık Turkish DO&CO var!

İkramda yeni seçenekler...